Information


Beskrivelse af Thorsminde og området 

Thorsminde – hvor Nissum Fjord og Vesterhavet mødes. Havnen i Thorsminde syder af stille charme og livlig aktivitet.Thorsminde er en by med en meget speciel beliggenhed på den smalle landtange mellem Vesterhavet og Nissum Fjord.

Uanset hvor man færdes i Thorsminde-området har man en dejlig udsigt til fjord, klit og hav.

Dernæst er der ikke langt ind til smukke skove omkring Ulfborg, der byder på alternative aktiviteter.

GEPARD afholder Adventure Race 2017 i samarbejde med Thorsminde Idrætsforening, der stiller Thorsminde hallen, kantinen og andre faciliteter til rådighed for GEPARD Adventure Race 2017.

Der er i forbindelse med rådigheden til Thorsminde Idrætshal mulighed for overnatning og bad i hallen. Der er også mulighed for campering i telt omkring Thorsminde hallen, ellers henvises der til Thorsminde Camping, hvor der er mulighed for campering og hytteophold.

Læs mere her: www.thorsmindecamping.dk

Læs mere her: www.thorsmindeby.dk
 

Beskrivelse af GEPARD 

GEPARD er en dansk virksomhed, der elsker aktive eventyr. Vi tilbyder arrangementer, hvor deltagerne bliver inspireret med spændende og udfordrende aktiviteter – gerne i nogle omgivelser, der giver store indtryk.

Vi dyrker løb, handler med alle former for løbebeklædning og arrangerer løbeevents, der skaber de bedste rammer til aktive glade løbere.

GEPARD har specialiseret sig i løbetøj og løbeevents. Vi er en dansk virksomhed, der sælger vores eget løbetøjsmærke GEPARD direkte til virksomheder. Vi sælger vores løbetøj til private via webshoppen www.gepard.dk

Vores produkter er designet til bevægelse. Vi lægger stor vægt på faktorer som perfekt pasform, optimale muligheder for at kroppen kan ånde og en god beskyttelse af kroppen mod vind og vejr.

Designet er enkelt og funktionelt. Tøjet sidder godt på kroppen, hvilket giver en ”feel good” fornemmelse, og samtidig giver det enkle og minimalistiske udtryk et ”cool look”.

At skabe unikke kvalitetsprodukter er ikke et mål i sig selv, medmindre de opfylder vores kunders behov – det er derfor, GEPARD er skabt.

Læs mere her: www.gepard.dk eller på GEPARDs facebook

 

Beskrivelse af Jespers historie som løber Jesper Kristiansen - som etablerede GEPARD i 2009 og er selv aktiv motionsløber og løbetræner. Jesper har en passion for løb og fællesskabet, der kan dyrkes i forbindelse med løbeeventyrer. 
 

Start og mål 

Start og målområde for GEPARD Adventure Race 2017 er placeret i Thorsminde ved Havet & Fjordens Hus, som dermed er udgangspunkt for eventyr i det vestjyske.