Om GEPARD aps

GEPARD er en dansk virksomhed, der elsker aktive eventyr. Vi tilbyder arrangementer, hvor deltagerne bliver inspireret med spændende og udfordrende aktiviteter – gerne i nogle omgivelser, der giver store indtryk.

Vi dyrker løb, handler med alle former for løbebeklædning og arrangerer løbeevents, der skaber de bedste rammer til aktive glade løbere.

GEPARD har specialiseret sig i løbetøj og løbeevents. Vi er en dansk virksomhed, der sælger vores eget løbetøjsmærke GEPARD direkte til virksomheder. Vi sælger vores løbetøj til private via webshoppen www.gepard.dk

Vores produkter er designet til bevægelse. Vi lægger stor vægt på faktorer som perfekt pasform, optimale muligheder for at kroppen kan ånde og en god beskyttelse af kroppen mod vind og vejr.

Designet er enkelt og funktionelt. Tøjet sidder godt på kroppen, hvilket giver en ”feel good” fornemmelse, og samtidig giver det enkle og minimalistiske udtryk et ”cool look”.

At skabe unikke kvalitetsprodukter er ikke et mål i sig selv, medmindre de opfylder vores kunders behov – det er derfor, GEPARD er skabt.

Læs mere her: www.gepard.dk eller på GEPARDs facebook

- Jesper Kristiansen - som etablerede GEPARD i 2009 og er selv aktiv motionsløber og løbetræner.
 
Jesper Kristiansen