Tak for deltagelsen til GEPARD Adventure Race 2016

Resultater fra Challenge distancen kan du se her (åbner som pdf)

Resultater fra Fighter distancen kan du se her (åbner som pdf)

 


 

Gepard Adventure Race er et fantastisk event for alle, der kan lide at blive udfordret med løb, mountainbike og orientering i naturen. Racet vil foregå i det skønne og til tider barske landskab omkring Thorsminde og Ulfborg. 

Vi skaber et race, hvor alle bliver udfordret uanset niveau. Der er samtidig anledning til nogle enestående oplevelser sammen med familie, venner og kollegaer.

Det handler om samarbejde, teknik, villighed til udfordringer og fysisk form, men det gør ikke et godt hold alene. Der skal også strategisk forståelse, god planlægning, klart overblik, klare rollefordelinger, godt samarbejde og gode navigeringsevner til. 

Adventure Race er en avanceret form for holdsportskonkurrence, hvor der indgår flere forskellige aktiviteter. Disse aktiviteter stiller krav til deltagernes mulighed for samarbejde og udfordre deres kompetencer.

Forvent det uventede! En stor del af Adventure Race er forventningen om det uventede. Ruten er ofte ukendt før løbet, der skal navigeres ved hjælp af kort og samarbejde. Holdet vil blive udfordret fysisk undervejs ved forskellige aktiviteter.