SportsGoods for Africa

CSR - Ansvarlighed


 

 

Donér dine gamle løbe T-shirts til Afrika og deltag i lodtrækningen om flotte ”løbepræmier”

Har du også mange løbe T-shirts liggende i dit skab, som du ikke bruger? Så donér dem til vores indsamling og deltag samtidig i lodtrækningen om flotte løbepræmier.


GEPARD og Sparekassen Kronjylland indsamler brugte og renvaskede løbe T-shirts og sender dem til fattige områder i Ghana. De indsamlede løbe T-shirts kan både bruges i forbindelse med sportsaktivitet og som almindelig beklædning blandt befolkningen i de mest fattige områder i Ghana.


Du får et lod pr. T-shirt, så jo flere løbe T-shirts du giver til Afrika, jo større chancer får du for af vinde en af de flotte løbe præmier. Du kan dog maksimalt få 10 lodder i konkurrencen, men har du flere løbe T-shirts, som du vil af med, så modtager vi dem gerne til glæde for befolkningen i Ghana.

Du kan se billeder fra vores tur til Ghana her

Du kan se alle vinderne her

  • 1 stk. løberejse med RUN the Canyons, værdi kr. 15.900,- (se www.runthecanyons.dk)
  • 5 sæt komplette GEPARD løbesæt med jakke, tights, overtræksbukser, t-shirts, hue og løbestrømper, værdi pr. løbesæt kr. 1.945,-
  • 50 par GEPARD løbestrømper, værdi pr. par kr. 99,-

Hvor kan jeg aflevere mine løbe t-shirts??

Du kan donere dine løbe T-shirts i hele november måned i alle Sparekassen Kronjyllands afdelinger: www.sparkron.dk/om-sparekassen/find-afdeling

Du kan downloade en donationsseddel her

Vi trækker lod mandag den 5. december 2016.

Alle vinderne får direkte besked og kan ses på www.gepard.dk


 

Bliv sponsor for "SportsGoods for Africa"

Sparekassen Kronjylland og GEPARD er hovedsponsorer for "SportsGoods For Africa" 2016, men vi har brug for flere, der vil støtte projektet.

Som sponsor har I mulighed for at fortælle en god historie, som jeres virksomhed bakker op omkring, og virksomheden inviteres samtidig til et netværksarrangement for dem, der har ydet en støtte til projektet.

Jeres virksomheden vil samtidig kunne anvende vores "Vi støtter - SportsGoods for Africa"- logo i jeres markedsføring.

Kontakt Jesper Kristiansen på e-mail: jdk@gepard.dk eller på T: 3322 1122, hvis I er interesseret i at høre mere om projektet.

Se hvem der støtter "SportsGoods For Africa"