GEPARD SommerTrail 2018 er udskudt til efter sommerferien 
pga. Danmarks kamp ved VM i fodbold

Tirsdag den 26. juni kl. 18.00 skal vi ud i Pilbrodalens bakker til årets Trailløb. Kom og oplev dalens smukke natur og få starten på sommeren helt ind under huden, når du kæmper dig op af bakkerne.

GEPARD har igennem de sidste 9 år afholdt GEPARD Juleløb – 3. juledag i Pilbrodalen. Vi gentager succesen og viser dalen frem, når forsommeren er her, og temperaturen er lidt varmere, end det nogen gange har været ved juletid.

Der bydes på adskillige stejle passager, hvor pulsen ryger i vejret og det kan syre lidt i benene, hvis du giver den gas. Undervejs kan der forekomme våde sokker, når vandløb og sumpområder skal krydses. 

Ruten kommer blandt andet også forbi på Vitved Sogns højeste punkt - Ørnekol (128 m. over havets overflade), hvor det anbefales at kaste et blik på den fantastiske udsigt ud over landskabet, og samtidig kan du lige nå at få pusten, inden det går nedad igen.

Vi glæder os til af byde velkommen til GEPARD SommerTrail 2018 med et spændende og udfordrerne Trailløb, som gør din tirsdag lidt sjovere! 

GEPARD SommerTrail 2018 har start og mål i Pilbrodalen 13, 8660 Skanderborg.

Tilmelding åbner 15. maj 2018.